ΦΑΣΟΛΙΑ BUTTER
Χρησιμοποιούνται γενικά στην ιταλική κουζίνα, επιλέγονται και επιλέγονται για να εγγυώνται τα υψηλότερα πρότυπα προϊόντων.
ΦΑΣΟΛΙΑ BORLOTTI
Τα φασόλια Borlotti είναι παραδοσιακά φασόλια με κόκκινη και λευκή φλούδα. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.
ΛΕΥΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΙΝΙ
Είναι λευκά με ωοειδές σχήμα.
ΡΕΒΥΘΙΑ
Ένα από τα προϊόντα που καταναλώνονται περισσότερο. Από τα ιταλικά χωράφια, ταιριάζει καλά με διάφορες εθνικές συνταγές.
ΛΕΥΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ TONDINI
Έχουν μαλακή σύσταση και στρογγυλεμένο σχήμα. Μαγειρεύεται κυρίως με ντομάτα.
ΑΡΑΚΑΣ
Τα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους μπιζέλια αναμειγνύονται επίσης σε άλλες συνταγές με καρότα και πατάτες.
ΦΑΚΗ
Οι φακές μας, σε νερό και άλατα, διατίθενται επίσης σε σούπες.
