Skip to content Skip to footer

ΦΑΣΟΛΙΑ BUTTER

Χρησιμοποιούνται γενικά στην ιταλική κουζίνα, επιλέγονται και επιλέγονται για να εγγυώνται τα υψηλότερα πρότυπα προϊόντων.

ΦΑΣΟΛΙΑ BORLOTTI

Τα φασόλια Borlotti είναι παραδοσιακά φασόλια με κόκκινη και λευκή φλούδα. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.

ΛΕΥΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΙΝΙ

Είναι λευκά με ωοειδές σχήμα.

ΡΕΒΥΘΙΑ

Ένα από τα προϊόντα που καταναλώνονται περισσότερο. Από τα ιταλικά χωράφια, ταιριάζει καλά με διάφορες εθνικές συνταγές.

ΛΕΥΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ TONDINI

Έχουν μαλακή σύσταση και στρογγυλεμένο σχήμα. Μαγειρεύεται κυρίως με ντομάτα.

ΑΡΑΚΑΣ

Τα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους μπιζέλια αναμειγνύονται επίσης σε άλλες συνταγές με καρότα και πατάτες.

ΦΑΚΗ

Οι φακές μας, σε νερό και άλατα, διατίθενται επίσης σε σούπες.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ

Το πιο δημοφιλές στη Βόρεια Ευρώπη.